Skip to main content

Kā notiek preču piegāde?

Preču piegāde notiek vairākos posmos. Pirmkārt, saņemot informāciju no klienta par pasūtījumu, tas tiek sagatavots mūsu noliktavā vai veikalā. Tad mūsu kurjers vai izmantotais piegādes pakalpojums preces ievāc no punkta A, tas var būt gan noliktava, veikals vai kāds cits piegādes punkts. Pēc tam kurjers nogādā preces uz punktu B, kas var būt klienta mājas adrese, birojs vai jebkurš cits norādītais piegādes punkts. Šajā posmā preces tiek rūpīgi transportētas, lai nodrošinātu to nekaitīgu piegādi. Piegādes laiks un veids var atšķirties atkarībā no klienta izvēlētās piegādes opcijas un atrašanās vietas.

Kā tiek aprēķināts veiktais maršruta attālums?

Veiktais maršruta attālums tiek aprēķināts parasti, izmantojot speciālu kartes vai navigācijas programmas, kas nodrošina precīzu informāciju par attālumu starp diviem punktiem. Šīs programmas izmanto GPS tehnoloģiju un citus datu avotus, lai noteiktu īsāko ceļu starp diviem punktiem, ņemot vērā esošos ceļus un ceļu nosacījumus. Attālums var tikt aprēķināts arī, izmantojot speciālas attālumu aprēķināšanas rīkus, kurus piedāvā dažādas interneta platformas. Šie rīki parasti ņem vērā ceļu attālumu, nevis tiešo attālumu, jo ceļu tīkls var būt sarežģīts un maršruti var mainīties atkarībā no ceļa nosacījumiem un braukšanas iespējām.

Vai ir iespējams piegādes veikt katra mēneša pirmajā trešdienā?

Jā, ir iespējams organizēt piegādi katru mēneša pirmo trešdienu vai jebkuru citu konkrētu dienu, ja tā ir klienta vēlēšanās un ir panākta vienošanās ar piegādes pakalpojumu sniedzēju. Šāda veida regulāra piegāde var tikt iekļauta līgumā vai vienošanās noteikumos ar piegādes pakalpojumu sniedzēju, lai nodrošinātu, ka piegāde notiek paredzētajā laikā. Tas prasa precīzu saskaņošanu un komunikāciju starp klientu un piegādes pakalpojumu sniedzēju, lai nodrošinātu, ka piegāde tiek veikta noteiktajā dienā un laikā.

Ērta un droša preču piegāde no Tava uzņēmuma līdz tirgotājam - mēs esam te, lai to nodrošinātu!

Pakalpojumi

Galvenie ieguvumi

Nodrošināt nemainīgu un stabilu pakalpojuma kvalitāti.

Jaunums

Loģistikas risinājumi

Piegādes veikšana pēc iepriekš istgrādāta maršrutu grafika lai nodrošinātu, ka jūsu sūtījumi tiek piegādāti laikā.